De reizende GZ-psycholoog

Deel dit artikel:

‘Waarom noem jij je eigenlijk de reizende GZ-psycholoog?’ hoor ik wel vaker.

Het antwoord is heel simpel: omdat ik reis en omdat ik psycholoog bén.

Reizen en psychologie, zijn mijn twee grote missies. En hoe mooi is het nu dat ik beide passies nu kan combineren. Het is inmiddels al meer dan 2,5 jaar geleden dat we voor het laatst op reis zijn geweest. Zoals iedereen wel weet gooide Corona roet in het eten. Reizen was niet meer mogelijk.

Maar daar gaat binnenkort verandering in komen. Dan reizen we namelijk naar Namibië! We gaan niet zomaar naar Namibië, we gaan daar een aantal projecten bezoeken die we willen steunen vanuit Wereldpaden Foundation. En we gaan ook verhalen verzamelen. Verhalen over het leven zelf. Verhalen die ik wil gaan delen. We hebben zoveel van elkaar te leren en reizen kan daarbij helpen. Ik deel graag alle verhalen die ik tegenkom en die mij inspireren.

En dan komt mijn droom uit! Dit is wat ik wil in mijn leven, dit is de reden dat ik op aarde ben: ik ben de verhalenverzamelaar die over de hele wereld reist en verhalen over het leven zelf verzamelt en die jou helpt middels deze verhalen om jouw plek in het leven te vinden.

Kijk jij net zo uit naar de verhalen als ik?

Deel dit artikel:

en_USEnglish