ANBI-status voor Wereldpaden Foundation!

Deel dit artikel:

Groot nieuws! Wereldpaden Foundation krijgt de ANBI-status.

En dat is zeker een feestje waard, want dit betekent dat Wereldpaden Foundation erkend wordt als een officieel goed doel!

Dat voelt op de eerste plaats als een echte erkenning van ons werk voor onze Foundation. En aan de andere kant zitten daar een aantal mooie extra’s aan voor iedereen die willen doneren aan de foundation. Zowel particulieren als bedrijven kunnen belastingvoordeel krijgen als ze besluiten om Wereldpaden Foundation te steunen. Meer informatie daarover lees je hier.

De toekenning van de ANBI-status komt precies op het goede moment. Net nu we op het punt staan om naar Namibië te reizen om daar een aantal projecten te bezoeken. De voorbereidingen zijn echt in volle gang. In Namibië bezoeken we:

  • Een Cheeta-opvang
  • De Bosjesmannen
  • De Himba
  • Een project ter bescherming van de woestijnolifant

Hier ga ik binnenkort meer over vertellen. Wil je niets missen van ons werk over de Foundation? Houd deze website dan goed in de gaten!

Deel dit artikel:

en_USEnglish