Wereldpaden Foundation crowdfunding film Wat ons Verbindt

Wat ons verbindt

Deel dit artikel:

De wereld een beetje mooier maken… dat is iets wat ik als mijn missie zie. Zoals je wel van mij zult weten, ben ik altijd op zoek naar zingeving en zoek ik naar wat ons verbindt in de wereld. Ik reis over de wereld op zoek naar zingeving en deel deze wijsheid en ervaringen om de verbinding te vergroten, om mensen te inspireren en bewust te maken van wat er nu echt belangrijk is in het leven. Ik weet dat we zoveel van elkaar kunnen leren.

Veel mensen in onze maatschappij ervaren hoge druk, veel eisen en alles moet altijd maar sneller, beter en groter. Dit leidt vaak tot stress, spanning en psychische klachten. Mensen zijn zingeving en verbinding kwijtgeraakt.

Zingeving zijn de antwoorden op de vragen: wat wil ik? Wat doe ik? En waarom ben ik hier? Verbinding is de connectie met jezelf, de ander, de natuur, onze aarde en het universum/het goddelijke. Hoe vinden mensen op andere plekken zingeving en verbinding? En wat kunnen we daarvan leren?

Dit zijn vragen waar wij de antwoorden op gaan zoeken in 6 landen, verspreid over 3 continenten. Wij leggen hier deze vraag voor aan verschillende inheemse stammen. Deze antwoorden verzamelen we in onze film ‘Wat ons verbindt’, die we maken vanuit de Wereldpaden Foundation. Lees hier meer over onze missie als foundation.

Een film maken kost echter veel geld. De reizen betalen we zelf, maar voor het maken van deze film zijn we op zoek naar giften en sponsoren. We zouden het dan ook geweldig vinden als je onze film wilt steunen met een eenmalige gift, maar je mag ook sponsor worden.

Wil je een eenmalige gift doen, klik dan op deze link. Wil je sponsor worden, stuur dan een mailtje naar info@wereldpaden.nl.

Omdat Wereldpaden Foundation een ANBI-stichting hebt, kun je mogelijk belastingvoordeel krijgen. Voor meer info hierover, kijk op de site van de belastingdienst. Wij waarderen alle bijdrages, klein of groot, ontzettend!

Deel dit artikel:

nl_NLNederlands